Top 10 najčitanijih tekstova na Uridium blogu

Koji su postovi privukli najviše pažnje u periodu od juna prošle godine do sad?

Za period od godinu dana dosta smo radili na razvoju bloga i osluškivanju potreba klijenata, kao i aktuelnih tema. Trudili smo se da pišemo o temama koje Vas muče a takođe i interesuju.
Bilo je tu raznih oblasti, ali nekako kao najdominantnije su se izdvojile teme vezane za Windows 10, različite vrste virusnih napada, kao i načini na koje možete da ih preduhitrite. Tu su takođe i tekstovi vezani za različita obaveštenja i savete namenjene poslovanju kao i najava najnovije verzije Pantheon-a X.
Kroz prethodnih godinu dana ispunjenih tekstovima, infografikama, webinarima, uputstvima, stigosmo do perioda kada obično sumiramo na čemu smo to radili u prethodnom periodu, i izdvajamo top listu najzanimljivijih i najčitanijih tekstova na blogu.

Tokom perioda jun 2014/2015. Uridium sajt je prosečno posećivalo na mesečnom nivou oko 456 osoba. Period od juna prošle godine do sad je iznedrio nekih 20ak novih blog postova, a poseta  samog sajta se povećala na 563 prosečno posetilaca mesečno. Jedna novina koju smo uveli na sajtu je i odeljak IT biblioteke, u kojoj se mogu preuzeti brojna korisna uputstva,a o kojoj više možete saznati OVDE. Kada je preuzimanje uputstava u pitanju, kao najpopularnija su se pokazala:
Uridium_5_vodic-za-izmene-vec-skeniranog-dokumenta-cta-single-croppedRansomwareZnačaj korišćenja kritičnih informacionih tehnologija

 

 

 

 

Top listu najčitanijih tekstova možete videti u nastavku:

 1. Kako pripremiti računar za Windows 10?
windows 10

 

 

 

 

 

2. Kako da budete spremni za kontrolu legalnosti softvera?

 

 

 

 

 

 

 

3. Kako je magija novogodišnje večeri zamalo uništena usled problema sa softverom?

1448958648_shutterstock_321694946

 

 

 

 

 

4. Outsourcing IT-a 


5. Česti phishing napadi – Kako ih prepoznati i šta NIKAKO ne raditi?
Phishing-emails

 

 

 

 

6. Virusi koji ucenjuju- Ransomware programi

ransomware

 

 

 

 

 

7. Pantheon X-nova generacija softveraPantheon X

 

 

 

 

 

8. 5 načina da poboljšate prodaju
Pažnja usmerena na postojeće kupce

 

 

 

 

 

 

9. Rezervišite svoj Windows 10 već danas
windows 10

 

 

 

 

 

 

10. O virusima, crvima, zlonamernim programima i hakerima: šta treba da znate da zaštite vašu kompaniju od napada?
file5771342917127

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.