Zašto naši klijenti biraju baš nas?

Pouzdan i ekonomičan IT partner

  • Da li imate adekvatnu IT podršku?
  • Da li je Vaš IT sektor pouzdan, brz i efikasan?

Frustrira nas činjenica da mnoge firme ne dobijaju IT podršku koja im omogućava brzo i efikasno obavljanje svoj primarnog posla.

Zašto baš mi kao Vaš IT partner?

1

ISKUSAN TIM

Kao iskusan IT tim verujemo da sigurna i bezbedna računarska mreža povećava efikasnost i produktivnost svakog posla. Reaktivne mrežne intervencije i ad-hoc podrška mogu biti korisni u rešavanju problema, međutim naš proaktivni sistem IT usluga je neuporedivo sigurnije i efikasnije rešenje koje eliminiše rizike, gubitak podataka, troškove zastoja i omogućava Vam siguran i bezbedan rad.

2

EFIKASAN RAD

Mnoge firme nemaju IT podršku koja im je potrebna. Zaštita svojih računara i mrežna bezbednost jedna od primarnih budžetskih stavki svake ozbiljne kompanije. Bez adekvatne zaštite Vaš posao je izložen mnogim rizicima kao što su gubitak podataka, hakerski upadi, virusi, problemi sa serverom. Sigurni smo da ćete se složiti da je sigurna i pouzdana računarska mreža osnova dobrog poslovanja i da sebi ne možete priuštiti probleme sa istom.

3

MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

Mala i srednja preduzeća su naša specijalnost. Bićete iznenađeni sa koliko se tehnoloških problema suočavate kao i sa inovativnim sistemima za prevenciju tih istih problema. 

Uridium IT pruža svu neophodnu podršku. Ponašamo se kao partner, a ne IT dobavljač!

4

GARANCIJA

Kada se dogodi problem koji nije moguće sprečiti, uz Vas će biti tim iskusnih IT stučnjaka koji će daljinski rešiti 93.5% istog. To znači da više ne morate čekati tehničku podršku da dođe na lice mesta, jer se Vaš problem brzo rešava i Vaš posao ne mora da čeka.

Garantujemo vreme odgovora od 60 minuta.

Zašto baš mi kao Vaš IT partner?

Mi smo fIrma sa tradicijom.
100% garantujemo kvalitet.
Ukoliko niste zadovoljni nećete platiti ni dinara, toliko smo sigurni u pružanje podrške koja Vam je potrebna.

Mi razumemo tehnologije tako da naši klijenti ne moraju


Želimo da Vam poklonimo dva sata kompjuterske podrške kako bi nas bolje upoznali. Ne postoji obaveza o kupovini ili potpisivanju bilo čega. Samo želimo da Vam ponudimo priliku da probate naše usluge pre nego što ih kupite.

Našim klijentima nudimo uvek FLEKSIBILNA REŠENJA


Vaša tehnologija mora da biti fleksibilna kao Vaš posao, stoga naše IT usluge prilagođavamo Vašem poslovanju u cilju smanjenja Vaših troškova i poboljšanja Vaše efikasnosti.Nudimo Vam odabir specifičnih usluga koje odgovaraju Vašim potrebama i poslovanju. Možda Vam ne treba spoljni IT sektor, ali Vam treba antivirusna zaštita, rezervne kopije podataka, jednostavno ušteda vremena.Kontaktirajte nas i objasnite svoje potrebe ili probleme, a mi ćemo vam ponuditi najefikasnije rešenje. Vaš posao poznajete bolje od svih, stoga odluke o realizaciji rešenja prepuštamo vama.Naš stručni tim svojim klijentima pruža mogućnost da se fokusiraju na primarne stvari svog posla. Mi smo vaš IT partner, ne dobavljač.

Sa nama naši klijenti imaju SIGURNOST I TRANSPARENTNOST


Danas je svaki minut dragocen. Prestanite da trošite vreme i IT resurse na biranje, planiranje, ažuriranje, izveštavanje i fokusirajte se isključivo na svoj posao.Siguran i optimizovan računarski sitem zahteva pažnju. Naše usluge predstavljaju idealno rešenje za organizacije poput Vaše, organizacije koje zahtevaju maksimalnu stabilnost i bezbednost računarsko mrežnog sistema. Širok spektar detaljnih izveštaja omogućava Vam totalnu transparentnost, pa se lako možete uveriti u nivo kvaliteta naših usluga i sigurnost Vašeg poslovanja.Kada nam prepustite upravljanje i kontrolu IT resursa, mi na to gledamo kao na partnerstvo. Naš sveobuhvatni pristup znači da postajemo deo Vaše ogranizacije, Vaše IT odeljenje. Optimizacijom Vašeg računarsko mrežnog sistema, dajemo Vam mogućnost da se fokusirate na Vaš posao. Mi brinemo o sigurnosti i pouzanosti Vašeg sistema, štitimo Vaše podatke i pružamo korisničku podršku prema unapred definisanoj ceni.

Većini naših klijenata smo pomogli da SNIZE TROŠKOVE I POVEĆAJU PRODUKTIVNOST


Da li Vaša organizacija nema plan kako da najbolje iskoristi tehnologiju u budućnosti? Pod pritiskom smanjujete IT budžet a profitabilnost se ne povećava? Da li nivo produktivnosti Vaših zaposlenih opada usled neadekvatne IT podrške? Potrebno Vam je efikasno rešenje za upravljanje tehnologijama Vaše kompanije?Sa našim paketom usluga kreirajte IT budžet uz fiksnu mesečnu cenu. Kontrolišite Vaše IT troškove kupujući samo ono što Vam je neophodno za Vaš posao. Uštedite vreme i novac fokusirajući se na ključne poslovne procese prepuštajući nam brigu o vašim IT servisima.

00
Dani
01
Sati
29
Minuti
19
Sekunde

IMATE LI VI VREMENA ZA GUBLJENJE?

Preuzmite izveštaj i proverite da li računari rade za Vas... ili Vi radite za računare?