Klijenti

Ko su naši klijenti?

clientsZadovoljstvo nam je i čast da sarađujemo sa kompanijama koje su lideri u svojim oblastima. Naši klijenti su su kompanije različite veličine koje se proizvodnjom (Bosis, Dr. Oetker, Papirprint, Atlantik BB, Omya Venčac, Kopovi (QuatrtzWerk), Jugo-Kaolin, Kopren, Protehel, Ming Kovačnica), trgovinom (Publik, Valhal, Isomat, EvroGuinti, GP Auto, AP Sport, Novitas) i raznim uslužnim delatnostima (LagerMax, EnergoProjekt, Gorenje Tiki). Naši klijenti su kompanije koje su prepoznale značaj partnerskih odnosa, saradnje i međusobnog uvažavanja. Sa našim klijentima delimo jasnu viziju konstantnog unapređenja poslovanja, međusobne podrške i dugoročne saradnje. Na taj način možemo svim našim klijentima biti pouzdan partner kome se uvek mogu obratiti za pomoć i konsultacije u vezi sa našim iskustvom kako u poslovanju, tako i u domenu informacionih tehnologija kroz deljenje znanja i praktičnih poslovnih iskustava.

Gde se nalaze?

Efikasnim korišćenjem novih tehnologija (računari, internet, mreže) uspeli smo da uspostavimo saradnju sa klijentima koji su na različitim lokacijama širom regiona. Sarađujemo sa klijentima iz Valjeva, Beograda, Gornjeg Milanovca, Čačka, Pančeva, Niša, Sunja (HR), Skopje (MK), Banja Luke, Žepče (BIH) i drugih delova kako Srbije tako i regiona.

Zašto biraju nas?

Iskreno verujemo da rezultati ankete naših klijenata mogu da pruže dovoljno informacija i razloga koji govore o tome zašto su naši klijenti izabrali baš nas.