Office365 Jedan od najboljih načina da iskoristite prednosti računarstva u oblaku jeste da migrirate vašu elektronsku poštu na Microsoft Office 365. Na taj način eliminišete potrebu za kupovinom servera koji vam zauzimaju prostor i skupljaju prašinu, pored toga što isporučuju email poruke, naravno. Dodatno, to vam omogućava da na isti način pristupate svom email-u, kalendaru i kontaktima sa bilo koje tačke na planeti.

Kada se dobro postavi, Office 365 dovodi do značajnog smanjenja IT problema, jednostavnijem radu na daljinu i smanjivanje IT rizika. Evo još nekih razloga zbog kojih našim klijentima preporučujemo prelazak na Office 365:

 • Vrhunski email servis koji retko (ako ikada) ima prekida u radu
 • Bez brige o bekap rešenju
 • Microsoft Office licenciranje koje omogućava da svi budu na istoj verziji
 • Email, kalendar i kontakt podaci sinhronizovani bez greške između računara, pametnih telefona i tablet računara
 • Fleksibilne i skalabilne cene po korisniku
 • Uključeni i drugi sjajni proizvodi kao što su Lync (kao Skype za poslovne korisnike), SharePoint i OneDrive

Ipak, nije baš tako jednostavno migrirati vaš poslovni email na Office 365. Važno je postarati se da se uradi kako treba i da ne izgubite niti jedan podatak ili iskusite prekid u radu.

Pozovite nas za BESPLATNU procenu spremnosti za prelazak na Office 365 i zajedno ćemo utvrditi da li je vaša organizacija spremna za Office 365.

Office 365: Prebacite elektronsku poštu u oblak

Organizacije širom sveta polako, ali sigurno izbacuju servere sa svojih lokacija i prelaze na Cloud rešenja. Kada se dobro postavi, Office 365 dovodi do značajnog smanjenja IT problema, jednostavnijem radu na daljinu i smanjivanje IT rizika.

o365Kako USPEŠNO da pređete na Office 365 servis?

Pobrinite se da imate dobar plan za prebacivanje vaše elektronske pošte

Ako razmišljate o prebacivanju vašeg email servisa na Office 365 onda treba da znate da je ovo velika promena i da zahteva pažljivo planiranje. Mi redovno radimo migracije na Office 365 i možemo vam pomoći da prevaziđete najčešće probleme.

Prvo na šta treba obratiti pažnju je da li su vaši IT sistemi spremni za Cloud. Ako se prijavite za BESPLATNU PROVERU SPREMNOSTI za Office 365 posetićemo vas i:

 • Analizirati kako se Office 365 uklapa u vaše poslovne planove
 • Pregledati internet vezu i postarati se da u mrežnom okruženju neće biti uskih grla
 • Postarati se da vaša mreža i IT infrastruktura budu u skladu sa najboljom praksom
 • Revizija sigurnosti i bezbednosti da bi se postarali da niste ranjivi na viruse i hakerske napade
 • Postarati se da postoji kvalitetan bekap sistem pre neko se naprave bilo kakve promene
 • Dati vam kompletan plan kako pripremiti vaše okruženje i vaš tim za prelazak na Office 365

Za besplatnu procenu spremnosti za prelaz na Office 365 popunite kontakt formular

Ostala Cloud rešenja

Postoje i druge opcije za računarstvo u oblaku, osim Office 365. Cloud (računarstvo u oblaku) je bilo koji IT servise koji se nalazi (hostovan) van lokacije vaše kancelarije, najčešće na naprednijoj i moćnijoj opremi koja ima mnogo bržu internet konekciju nego što je u vašoj kancelariji.

Aplikacije u oblaku najčešće rade brže, pouzdanije i imaju manje tehničkih problema.

Evo nekoliko primera ostalih cloud rešenja:

 • Hosting poslovnih aplikacija – prebacite vaše kritične poslovne aplikacije na moćnu IT infrastrukturu.
 • Virtualni Desktop – oslobodite se računara i brige oko zastarevanja i zamene starih i prevaziđenih računara.
 • Veb i baze podataka – pojedine organizacije imaju namenski napravljene aplikacije koje je bolje hostovati van kancelarije.

Cloud rešenja iz Uridiuma, kao i rešenja naših partnerskih kompanija omogućavaju našim klijentima da poboljšaju funkcionalnosti, pouzdanost i da snize IT troškove.

Bez obzira na to gde se nalazi vaša IT infrastruktura potreban vam je pouzdan IT partner koji će nadzirati, upravljati i održavati tu infrastrukturu i jedan broj telefona koji ćete zvati za podršku. Ovo je samo deo vrednosti koji prenosima našim klijentima. s.

Pozovite nas za BESPLATNU procenu spremnosti za prelazak na Office 365 i zajedno ćemo utvrditi da li je vaša organizacija spremna za Office 365.

[thrive_leads id=’2362′]