Saša Tabaković

Saša Tabaković

Idejni vođa i glavni motor kompanije. Uvek spreman za diskusiju o budućnosti informacionih tehnologija i način na koje one mogu pomoći kompanijama da lakše obavljaju svoje dnevne obaveze. Preko 20 godina iskustva u IT-ju gde je prošao ceo razvojni ciklus od razvoje, prodaje i poslovnog konstaltinga. Svakodnevni izazovi nisu umanjili njegovu želju za rešavanjem problema.

Dragana Krstec

Dragana Krstec

Ekonomista po struci, konsultant po opredeljenju. Smatra da proces bez plana i kontrole nije proces. Ljubazna i uvek nasmejana, sa istančanim osećajem za detalje preko potrebne u profesiji konsultanta. Ako nešto može poći naopako u poslovnom softveru Dragana je tu da to primeti i saopšti, a najčešće i otkloni :).

Marija Vasiljević

Nova snaga ekonomije i poslovanja. Informacione tehnologije u krvi, a poslovni softver kao porodična tradicija. ERP lepše izgleda kada mu dodate malo boje 🙂

Stefan Radosavljević

Programiranje kao način života. Brzo, efikasno i kvalitetno. Kratko, jasno i sažeto. Ako koristite POS sistem, to je Stefan većim delom napravio.

Dejan Tabaković

Beskompromisni borac za prava intelektualne svojine. Zaljubljen u hardver. Vreme uglavnom provodi u cloud-u tražeći sveže ideje. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom stekao zvanje Grandmastera informacionih tehnologija.

Ivan Savić

Drugi Ivan u našem timu, ali prvi Ivan u razvoju. IF sortirate odozgo nadole THEN razvoj je važniji od podrške, ELSE podrška je važan element razvoja. Ivan veruje da kada je razvoj u pitanju ne postoje smerovi već samo isporučeno adekvatno rešenje korisniku.

Dragana Krstec

Stanija Isailović

Izvor svekolikog znanja za sve računovodsvene i ostale dileme i trileme sa kojima se svakodnevno susrećemo u lavirintu računovodstvenih i ostalih propisa. Uspešno prevazilazi stari računovodstveni problem zatrpanosti papirima od strane manje revnosnih kolega upotrebom IT tehnologija i modernog pristupa računovodstvu. Jedna od retkih računovođa čiji sto ne izgleda kao da je bačena atomska bomba.

Ivan Golubović

Uspešno izvršio migraciju ekonomiste u konsultanta. Zna Pantheon kao zlu paru. Iskustvo kroz praksu i teoriju jer jedno bez drugog ne može. Kako često voli da kaže gram prakse vredi kao sto kila teorije, a kroz praksu se pokazalo da je Ivan tu kada teorija omane.

Bora Branković

Borivoj Branković

Šta je vama važnije ispravan hardver ili softver? Bora svakodnevno pokušava da reši staru dilemu šta je starije kokoška ili jaje, odnosno kako softver koji radi na neispravnom hardveru može ispravno da testira taj neispravni hardver i obratno. Ipak, na kraju dana, važno je da i softver i hardver budu ispravni, a Bora zna kako to da ostvari.

Milan Maštrapović

Ekonomista u svetu poslovnog softvera. Razume poslovanje, bilanse, računovodstvo i softver. Zagledan u budućnost, sa nogam čvrsto na zemlji. Timski igrač i košarkaš iz hobija. Svim izazovima daje sportsku šansu.

Gordana Stojanovic

Gordana Stojanović

Od malena je znala da složi sve kockice na pravi način. Sad klijentima slaže forme i izveštaje, procedure i baze podataka, da svaka stvar bude na svom mestu. Goca je majstor za softverske aplikacije u skladu sa željama i potrebama korisnika.

Miloš Maštrapović

Voli da programira, a što se voli nije teško. Matematičar po struci, programer po opredeljenju. Dobra kombinacija za komplikovane poslovne aplikacije i rešenja. Koristi razne alate u poslu, jer bez alata nema ni zanata.

Srđan Novaković

Primena poslovnih rešenja se prirodno nadovezala na osnovno interesovanja iz oblasti računovodstva i revizije. Zanimaju ga izveštaji i podaci, a posebno interna revizija. Softver se prirodno uklopio.

Sanja Golubović

Od malena zaljubljena u računare i matematiku. Spojila ta dva u oblasti ekonomije i poslovnog softvera. Više praksa, manje teorija, ali svesna da jedno bez drugog ne može. Veruje da su znanje i iskustvo ključni za uspeh u bilo kojoj oblasti.