Upravljivi IT servisi – detaljno

Šta su upravljivi IT servisi?

Upravljivi IT servisi su novi i mnogo bolji način rada u IT-ju. Stari način je bio taj da se angažuje IT kompanija kojoj plaćate po satu i suštinski što više imate problema to više plaćate.

Sa upravljivim IT servisima izmeštate rizik vašeg IT okruženja kod partnera koji proaktivno upravlja i podržava vašu mrežnu i IT infrastrukturu po fiksnoj mesečnoj ceni. Verujemo da suštinski postoje tri stvari koje su potrebne svakoj organizaciji – IT sistemi koji rade; brza i efikasna podrška; i najbolji mogući saveti u okviru IT-ja.

Paket upravljivih IT servisa je najbolji način da se postignu ovi rezultati i ciljevi. Ipak, postoje mnoge definicije upravljivih servisa među kompanijama.

Šta upravljivi IT servisi predstavljaju za Uridium?

  • Proaktivni nadzor, upravljanje i održavanje vašom IT i mrežnom infrastrukturom zbog toga što ne želimo da budemo vatrogasci koji su tu samo kad počne da gori.
  • Za nas to znači da znate stanje vaše računarske mreže (u svakom trenutku), stanje vašeg hardvera i softvera i da imate dugoročni plan koji vam zaista pomaže u poslovanju.
  • Brza i efikasna podrška putem Servis Desk-a bilo na daljinu, bilo na licu mesta.
  • I znači da imate IT partnera koji vam pruža ažurne i adekvatne informacije i savete bilo da su u pitanju Cloud servisi, tableti, ili bilo koja druga nova tehnologija.

Na šta da obratite pažnju kada birate partnera za upravljive IT servise

  • Da servisi stvarno budu FLAT RATE! – pojedine IT kompanije obezbeđuju samo podršku prvog nivoa u svojim paketima, a sve ostalo naplaćuju dodatno. Neke čak ne uključuju ni bazične stvari kao što je dodavanje računara u vaše okruženje bez posebne naknade.
  • Da zaista budu proaktivni – mnoge kompanije tvrde da su proaktivne i da vrše nadzor ali najčešće nemaju dovoljno resursa da ovo urade kako treba.
  • Brzina podrške – obezbeđivanje FLAT podrške može biti vrlo teško ukoliko nemate iskustvo i dovoljno resursa na Servis Desk-u. Naše prosečno vreme odziva u prethodnih 12 meseci je bilo ispod 3 sata za preko 10.000 zahteva za podrškom.
  • Strogi standardi – iskusne kompanije bi trebalo da imaju dosta uspostavljenih standarda koji su se kroz praksu pokazali kao najbolji za određene vrste organizacija i oblasti poslovanja.

Ako smatrate da bi upravljivi IT servisi mogli biti prava stvar za vas, onda bi nam bilo izuzetno zadovoljstvo da nas testirate i probate bez ikakvih troškova. Registrujte se popunjavanjem forme i obezbedite sebi besplatnu IT reviziju i procenu, a mi ćemo pripremiti IT plan prilagođen vašoj organizaciji i poslovanju.

Zašto mala i srednja preduzeća prelaze na upravljive servise?
Danas oko 7 od 10 organizacija angažuju IT kompanije za neke ili sve svoje tehnološke potrebe sudeći po skorašnjem izveštaju objavljenom od strane CompTIA. CompTIA studija pokazuje da 46% od organizacije koje koriste upravljive servise su snizile svoje godišnje troškove IT-ja za 25% ili više kao direktan rezultat prelaska na upravljive servise, a 13% njih je ostvarilo i preko 50% uštede na IT-ju. Ovakve uštede pored drugih prednosti je navelo 62% korisnika da planiraju povećanje operacija upravljivih servisa u naredne dve godine.

NetMonitorU-MONITOR – Aktivan nadzor vaše IT infrastrukture. Sa našim rešenjem možete izbeći IT uzbune: naš mrežni operativni centar će vam pomoći u razrešavanju problema pre nego oni na bilo koji način utiču na vaše poslovanje; povećajte produktivnost: posvetite se poslu, a ne IT-ju. Uštedom vremena na IT strani dobićete više vremena za posao i rezultate; uštedite novac: Izveštaji koji će vam pomoći da planirate troškovno optimalna i efikasna rešenja.

 

ProactiveU-PROACTIVE – Razumemo važnost kritičnih poslovnih procesa i njihov uticaj na vaše poslovanje. Zato trošimo toliko vremena da uskladimo tehnologiju sa vašim poslovnim poduhvatima. Gradimo program koji se oslanja na 24x7x365 mrežni nadzor uparen sa preventivnim održavanjem komponenti da bi obezbedili optimalno vreme rada bez prekida za vaš posao.

Jedan od glavnih izazova u održavanju računarskih mreža jeste pokušaj da se predvidi kada će se prekid desiti i zbog čega. Sa našim rešenjem, možemo sprečiti mnoge mrežne prekide. Kombinujući osnovno i napredno preventivno održavanje i robusni nadzor u realnom vremenu vaših kritičnih mrežnih i drugih uređaja, obezbeđujemo pouzdanost i stabilnost vaših IT sredstava.

Ovo rešenje je toliko efikasno da naši korisnici odmah vide rezultate. Redovno održavana mreža znači manje prekida, doprinoseći na taj način višom produktivnošću i uštedama na pozivima podršci. U isto vreme, izloženost sigurnosnim rizicima je dramatično smanjena i frustracija od nestabilnih IT resursa praktično nestaje! Naš cilj je da se naši korisnici fokusiraju na svoje ključne poslovne funkcije ostavljajući nama brigu o računarskim mrežama i ostaloj indormatičkoj infrastrukturi.

manage2U-MANAGE – Bez brige o računarskim mrežama. Vaše vreme je dragoceno. Imate važnije stvari da rešavate nego što je računarska mreža i infrastruktura. Ipak, ona je kritičan pokretač vašeg posla i potrebno je postarati se da radi predvidljivo, optimalno i sigurno. Naš Total U-Manage program je idealno rešenje za organizaije koje zahtevaju najviši stepen mrežne pouzdanosti i kvaliteta usluga.

Kompletna IT podrška i održavanje po fiksnoj mesečnoj ceni – vrlo jednostavno. Mi obezbeđujemo sve prednosti internog IT odeljenje za delić cene od one koliko bi vas koštalo da formirate isto. Umenjujemo uticaj IT prekida na posao, minimizujući njihovo pojavljivanje. Sve druge nepredviđene probleme rešavamo kao TOP prioritet. Svi aspekti vaše mreže su pokriveni: sigurnost, zaštita podataka, aplikacije i hardver.

Kada izmestite upravljanje vaših važnih IT resursa kod nas, mi vas posmatramo kao partnera, a ne kupca. Naš sveobuhvatni pristup znači da mi postajemo vaše IT odeljenje. Optimizujući performance vaše mreže ona će raditi na nivou efikasnosti i pouzdanosti koji vam je potreban omogućavajući pri tome da se fokusirate na vaš posao a ne na IT. Sigurnost, umrežavanje, zaštita podataka i korisnička podrška – mi ćemo to raditi za vas po jedinstvenoj predvidljivoj ceni.

[thrive_leads id=’2370′]