Retrospektiva 2016. godine

retrospektiva 2016. Uridium

Poštovani saradnici,

Protekla godina je svima nama donela mnogo izazova. Malo ko će reći da mu je bilo lako s’ obzirom na okolnosti na tržištu. Nadamo se da smo uspeli barem malo da pomognemo ili olakšamo. Bez obzira na okolnosti, iskreno verujemo da će 2017-ta godina biti godina u kojoj ćemo da vidimo rezultate rada na sebi pre svega. Zato svima umesto čestitke poručujemo da svakoga dana, barem deset minuta rade na sebi, na ljudima oko sebe, i na najbližem okruženju sa kojim posluju. Tako ćemo sigurno biti bolji i uspešniji.
Želimo vam svima da nam kompanije budu što više informatički pismene, i da u 2017. dostignete i prestignete konkurenciju. Zdravlje, sreća I ljubav neka vam budu saputnici na putu uspeha.

S’ obzirom da se još jedna uspešna godina bliži kraju, odlučili smo da napravimo mali pregled rada Uridium tima protekle godine. Uridium je u 2016-oj godini uspešno započeo saradnju sa nekoliko velikih imena srpske privrede: Termovent Komerc, Statovac, Slovis, VIN PRODUKT i Dimničar su dobrodošli u našu zajednicu. Tu je i Office Plus iz Makedonije.
U 2016-oj Uridium je zabeležio rast prihoda od preko 20% u odnosu na prethodnu takođe veoma uspešnu 2015-u. Prosečna ocena zadovoljstva korisnika je: 4,91.
Naš tim je u 2016. posvetio ukupno: 8718 sati podršci klijentima. Od ukupno 4022 primljena tiketa, rešeno je 3962.
U 2016. godini februar je bio mesec sa najviše pristiglih i rešenih tiketa. Utorak je u proseku bio dan sa najviše pristiglih tiketa. Preko 80 % problema je bilo rešeno u toku istog dana ili sutradan. Mi ćemo nastaviti da se trudimo da prestignemo sami sebe u godinama koje slede, a vama bismo još poželeli…

Srećne predstojeće praznike kao i 2017. godinu ispunjenu brojnim poslovnim uspesima.

 

 

 

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.