IT uputstva

Zavirite u našu IT biblioteku

IT uputstva

Rešili smo da napravimo novi odeljak na Uridium sajtu koji će biti sačinjen od brojnih uputstava, analiza, izveštaja kao i vodiča koji bi značajno mogli da doprinesu vašem svakodnevnom obavljanju posla. Tek počinjemo sa tim projektom, i za sad nema puno objavljenih materijala, ali će se vremenom broj povećavati.

Periodično ćemo se truditi da izbacujemo sadržaj, koji je koristan vama, našim klijentima. Preuzmanje sadržaja je naravno besplatno, i čim se prijavite, naš e-book vam stiže na e-mail adresu sa kojom ste se prijavili.

Osluškujemo probleme svojih klijenata, i pored poteškoća koji im se javljaju korišćenjem računovodstvenog programa Pantheon, za koji u svakom trenutku mogu da zatraže pomoć našeg stručnog support tima bilo putem mejla (tiketa) ili telefonom, ovom našom IT bibliotekom ćemo se  potruditi da obuhvatimo i ostale aspekte bar te IT-jevske strane obavljanja posla.

Veoma bismo vam bili zahvalni, ukoliko biste nam i sami poslali nešto što vas muči u svakodnevnom radu, što ne znate na koji način da uradite a vezano je za svakodnevni rad u operativnom sistemu Windows, Office-u, radu sa mejlovima itd. Kakvu god nedoumicu da imate, inspirišite nas kako bismo mi umesto vas izučili tematiku problema, i rešenje izložili u ovom odeljku na sajtu, kako bi pomoglo i mnogim drugim poslovnim ljudima sa sličnim problemima.

Ukoliko biste voleli da ’’svojim mukama’’ doprinesete kreiranju novih uputstava, možete nam pisati na kontakt@uridium.rs , a mi ćemo se potruditi u najkraćem roku da vam dostavimo materijal.

Na  linku ispod se možete pridružiti već postojećim korisnicima našeg ’’bibliotekarskog sadržaja’’.

CTA biblioteka 600x100

 

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.