windows 10 logo

Rezervišite svoj Windows 10 već danas

windows 10 logo

Ukoliko Vam se pojavljuje nešto nalik ovome na računaru

windows10

već biste trebali da počnete da razmišljate o izvanrednoj ponudi koju pruža Microsoft. Najavljeno je da će negde oko 29.jula moći da se preuzme Windows 10 za PC i tablet uređaje. A što je još bolje, počev od danas korisnici mogu da rezervišu prelazak na novu verziju. Novi Windows 8.1 uređaji će se lako ažurirati na Windows 10. Takođe, ako se predomislite, rezervaciju možete otkazati u bilo kom trenutku. Rezervacija je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite je da unesete svoju e-mail adresu, kako bi vam stiglo obaveštenje o preuzimanju svoje Windows 10 verzije, kada bude dostupna. Takođe vam stiže i notifikacija o tome da je OS preuzet i spreman za instalaciju.

Šta je to što Windows 10 čini sjajnim proizvodom?

Kreiran je tako da korisnicima bude prepoznatljiv i lak za korišćenje. Ono što nam je svima veoma drago je to da je START meni ponovo vraćen na staro, ali sa mogućnošću izbora da ga koristimo preko miša, tastature ili dodirom.

Nešto što takođe ističe ovaj operativni sistem je njegova brzina u obavljanju zadataka, kao i multitasking. Takođe je kreiran kako bi se prilagodio vašem postojećem hardveru i softveru.

Red je da pomenemo i Cortanu. Potpunu novinu, u vidu personalnog digitalnog asistenta, koji je uvek tu da vas podseti na obaveze ili stavke koje ne biste da zaboravite.

Windows 10 takođe poseduje i Microsoft Edge, novi pretraživač koji je napravljen kako bi korisnicima pružio bolje web iskustvo. Zapisujte beleške direktno na web sajtovima i delite ih sa drugima, čitajte online članke bez ometanja, i sačuvajte ih kako biste ih kasnije pročitali.

Windows Store predstavlja jedinstveno iskustvo kupovine aplikacija putem uređaja koji poseduju Windows 10. Vršite kupovinu putem PC-ja, tablet uređaja, ili telefona i lako nadogrdite postojeći digitalni sadržaj aplikacijama, igricama, muzikom, i fimovima.

Windows 10 pomaže korisnicima da obave više stvari sa manje napora nego ranije.

Šta više reći o ovom Windows operativnom sistemu, sem da ga prethodna rečenica opisuje na najbolji mogući način.

Mi smo se već prijavili za rezervaciju. Zašto ne biste i vi? Ništa ne košta a može da koristi.

 

 

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments