Seminar

Ukoliko ste propustili skorašnji seminar….

Seminar

24. septembra smo imali priliku da sa predstavnicima firmi različitih delatnosti prodiskutujemo o osnovnim problemima njihovih poslovanja i o načinu na koji  bi Office 365 mogao da utiče na povećanje produktivnosti svakog poslovanja individualno.

Pored pitanja vezanih za karakteristike Office-a 365,  zastupljenosti na različitim vrstama uređaja, dosta učesnika je posebno bilo zainteresovano za sigurnost i privatnost svojih poslovnih podataka u Cloud-u. 

Ako i Vas zanima odgovor na neka od tih pitanja ili imate neko svoje pitanje, možete ga uživo postaviti tokom online WEBINARA koji će se održati u četvrtak 1.oktobra 2015. od 11 do 12 časova. Osvrnućemo se na glavne tačke seminara a takođe ćemo govoriti o prednostima Office 365 servisa za profesionalne pružaoce usluga.

Office online uputstvo

OFFICE ONLINE

preuzmite BESPLATNI vodič!

Popunite formu, i u roku od par minuta na email adresu Vam stiže vodič.

Ako ste od poslovnih ljudi koji razmišljaju na sledeći način…

Svi vaši važni dokumenti UVEK SA VAMA: u džepu, u torbi, pri ruci bilo gde i bilo kad…

Živimo i radimo u dinamičnom okruženju. Mobilniji smo nego ikada, a često uspeh zavisi od toga da li imamo pravu informaciju u pravom trenutku.

Ako vam se desilo…

… da ste ikada izgubili važne podatke, a niste imali bekap?

… da vam se računar pokvario upravo kada je trebalo da završite veoma važnu ponudu ili ugovor?

… da morate da pamtite 100-tine lozinki za pristup raznim sistemima, a pri tom i dalje nemate sve što vam treba?

… da ste satima sa kolegama radili na važnom dokumentu, a onda se proveli još 2 dana pokušavajući da spojite sve izmene u FINALNU VERZIJU?

NA PRAVOM STE MESTU!

Office 365 nudi mogućnost izbora plana koji će se najbolje prilagoditi potrebama vašeg poslovanja. Sa pretplatom na mesečnom nivou, inicijalni troškovi su niski, a probni period omogućava vam da isprobate sve pogodnosti koje nudi. Na našem Webinaru takođe možete videti koje su karakteristike Office 365 paketa kao i cene mesečnih pretplata.

[cta id=”1948″ vid=”0″]

Kratak osvrt na seminar možete pogledati na video snimku koji se nalazi ispod…

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments