Webinar Upravljivi servisi

Najava webinara – utorak 4.novembar 2014: Upravljivi IT servisi

Webinar Upravljivi servisi

Poštovani partneri,

Da li želite da Vam IT troškovi budu prepolovljeni?

Isprobani na primeru naše kompanije Upravljivi servisi nam omogućavaju fokusiranje na ključne oblasti našeg poslovanja uz znatno niže IT troškove.

Analize pokazuju da su 46% od organizacija koje koriste upravljive servise snizile svoje godišnje troškove IT-ja za 25%, a 13% njih je ostvarilo i preko 50% uštede na IT-ju.

Zbog toga Vas ovom prilikom pozivamo  da se prijavite za online webinar iz razloga jer smatramo da će Vam tematika koja će biti predstavljena putem webinara izuzetno koristiti u budućem poslovanju i unapređenju istog.

Saznaćete kako možete preduhitriti svakodnevne probleme koji se javljaju prilikom primene IT-ja u Vašem poslovanju i kako možete povećati uštedu.

Seminar – Ukrotite IT je bio veoma uspešan. Odziv je bio i više nego zadovoljavajući. Naš naredni korak je upoznavanje zainteresovanih partnera sa osnovnim karakteristikama Upravljivih servisa.

Primena Upravljivih servisa u različitim delatnostima u svrhu rešavanja IT problema koji ometaju svakodnevni rad zaposlenih, kao i predstavljanje svih prednosti koje bi Upravljivi servisi doneli vašem poslovanju.
Ako želite povećanje produktivnosti a u isti mah uštedu novca i vremena u vašem poslu, naša topla preporuka je da pogledate Webinar koji smo pripremili za Vas.

Kao što smo i najavili u utorak 04.11.2014 , 11-12 h možete prisustvovati prvom webinaru koji će biti posvećen upravo temi sa seminara – Upravljivi IT servisi .

Neke od tema koje će biti obrađene na webinaru su:

  • IT izazovi
  • Problemi sa tradicionalnim pristupima
  • Primer troškova prekida u radu
  • Korist i prednosti Proaktivne podrške
  • Detalji proaktivnog IT rešenja
  • Kako funkcionišu upravljivi servisi?

Prijavite se za webinar i saznajte koje su mogućnosti uštede!

[inbound_forms id=”1303″ name=”Webinar prijave”]

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments