Seminar: Ukrotite IT

Seminar – Ukrotite IT je održan. Poseta je bila odlična, a iz razgovora u pauzama shvatili smo koliko su teme interesantne (Office365, Windows XP – šta posle, Upravljivi IT servisi) i koliko još pažnje treba posvetiti ovim vrlo aktuelnim i ozbiljnim temama.

Veliko HVALA svima koji su prisustvovali i odvojili svoje dragoceno vreme za ovaj seminar. Nadamo se da će vam informacije koje ste čuli na seminaru  pomoći da ukrotite svoj IT.

Slike sa webinara možete pogledati na našoj Facebook stranici!

Dodatno, kao što smo i najavili u naredne dve nedelje počinjemo sa webinarima, a prvi će biti posvećen upravo temi sa seminara – Upravljivi IT servisi (sa mnogo više detalja):

Neke od tema koje će biti obrađene na webinaru su:

  • IT izazovi
  • Problemi sa tradicionalnim pristupima
  • Primer troškova prekida u radu
  • Korist i prednosti Proaktivne podrške
  • Detalji proaktivnog IT rešenja
  • Kako funkcionišu upravljivi servisi?

Pozivamo vas ovom prilikom da se prijavite za online webinar, a o detaljima webinara ćemo vas na vreme obavestiti!

Vaš Uridium tim!

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments