OneNote za početnike

OneNote vodič za početnike

Bolje, brže i lakše organizovanje poslovnih i privatnih beleški? OneNote predstavlja Vaš lični organizator.

U dosadašnjim uputstvima kao i vodičima smo se bavili konkretnim problemima i teme su uglavnom bile vezane za Outlook, Word, operativne sisteme, cloud tehnologiju ili IT generalno.

U ovom vodiču je akcenat stavljen na aplikaciju koja Vam značajno može poboljšati  organizaciju kako poslovnih aktivnosti, tako i privatnih.

Samo neke od stvari koje možete uraditi uz pomoć OneNote-a su:

  • Povezivanje taskova(zadataka) sa Outlook kalendarom
  • Izdvajanje teksta sa slika unetih u OneNote
  • Deljenje Vaših beleški sa drugim osobama direktno iz OneNote-a
  • Importovanje audio i video zapisa
  • Importovanje Excell tabela i grafikona…

U nastavku ćemo navesti jedan primer pametnog korišćenja OneNote aplikacije:

Već smo istakli dobru povezanost OneNote-a i Outlook-a, a u GIF-u ispod možete videti kako to izgleda na praktičnom primeru. Ukoliko u OneNote aplikaciji napravite određeni zadatak ili aktivnost koju treba da izvršite, ispred samog naziva aktivnosti možete postaviti crvenu zastavicu koju možete pronaći u okviru Home kartice, (Outlook tasks se zove) .
Šta to znači? To znači da za aktivnost sa zastavicom možete u Outlook-u napraviti podsetnik na nju.(Outlook tasks/Open task in Outlook).

OneNote vodič

Kako biste saznali mnogo više o funkcionalnostima OneNote aplikacije, preuzmite vodič sa slike ispod- OneNote za početnike.

One note

Druga uputstva na različite teme možete videti u Uridium IT biblioteci.

 

 

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.