Obavljanje posla uz Office 365

Obavljanje posla sa bilo kog mesta? Uz Office 365…

Obavljanje posla uz Office 365

Šta tačno podrazumeva primena Office-a 365 na mobilnim uređajima?

Office 365 omogućuje pristup alatima Office-a sa bilo kog mesta, uz e-poštu prilagođenu poslovnim korisnicima , mogućnost održavanja online sastanaka, veliki prostor u cloud-u za čuvanje dokumenata kao i mnoge druge IT prednosti…

Office 365 u vašem džepu,za obavljanje posla sa bilo kog mesta i bilo kad…

Možete da koristite Office 365 na desktop, tablet računarima i mnogim mobilnim uređajima—uključujući  Windows Phone, iPhone, BlackBerry® i Android uređaje. U zavisnosti od mobilnog uređaja, možete da koristite e-poštu, delite dokumente i još mnogo toga.

Aplikacije koje možete imati na svom telefonu, a uključene su u Office 365 paket za MSP su:

Office Mobile i One Note, Outlook, One Drive For Business kao i Skype for Business.

U uporednoj analizi koju možete pogledati na našem Webinaru, pokazalo se da su BlackBerry® uređaji najmanje prilagođeni Office 365 aplikacijama.

Office 365 nudi mogućnost izbora plana koji će se najbolje prilagoditi potrebama vašeg poslovanja. Sa pretplatom na mesečnom nivou, omogućava vam da isprobate sve pogodnosti koje nudi. Na našem Webinaru takođe možete videti koje su karakteristike Office 365 paketa kao i cene mesečnih pretplata.

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments