Spremni za prestanak pružanja podrške za Windows Server 2003 koji će važiti od 14. jula 2015.?

Vrlo je verovatno da nije niko za sad – procenjuje se da i dalje milioni servera rade pod Windows Server 2003 operativnim sistemom. Predstavljao je pouzdanu radnu snagu mnogo godina, ali došlo je vreme da klijenti predju na novu u potpunosti podržanu platformu.

Služio je koliko je služio, ali vreme čini svoje i ne štedi nikoga. Tehnologije Windows Server 2003 OS su bile veoma isplative prethodnih godina, međutim razvoj tehnologija ne stoji u mestu i potrebno je prilagođavati svoje poslovanje novim IT trendovima.

Međutim prestanak podrške i ne mora da se gleda iz lošeg ugla. On pruža firmama priliku da se oslone na nove IT strukture koje će im obezbediti uspeh u godinama koje slede. A još jedna stavka koja ide u prilog ovoj iznenadnoj promeni je ta da prelaz sa  sistema Windows Server-a 2003 na najnovije Microsoft tehnologije koje uključuju Windows Server 2012R, Microsoft Azure i Office 365 predstavlja značajno povoljniju opciju od investicija koje bi bile potrebne ukoliko biste se odlučili da zadržite Windows Server 2003.

Ni domaće tržište ne zaostaje za novinama u IT svetu. Ukoliko niste upućeni u novosti iz ove oblasti, ili pak posedujete poslovni softver koji ima zahteve za novom platformom, kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u proveri kompatibilnosti i kako bismo zajedno procenili spremnost vašeg poslovanja za buduće IT poduhvate.

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments