One drive

OneDrive for business u odnosu na druge cloud usluge…

One drive

Šta je to što cloud čini sjajnom uslugom?

Moć hard diskova polako počinje da biva zamenjena savremenijim vidovima škladištenja podataka: od muzike do filmova, email-ova do faktura, sve više i više skladištimo nama značajne podatke u cloud-u . Cloud postaje sve primamljiviji korisnicima – a uz to ga primamljivim čini i stalno takmičenje u cenama usluga i karakteristikama koje pružaju cloud provajderi.

Verovatno već koristite usluge bazirane na cloud-u kao što su Gmail, Outlook ili slične, tako da ste već upoznati sa činjenicom da mu možete pristupiti sa bilo kog uređaja koji vam je pri ruci : vaš smartphone, laptop, tablet, ili čak neki računar na javnom mestu.

Umesto prebacivanja audio i video fajlova na vaš telefon, vi direktno strimujete MP3 fajlove i filmove sa udaljenih servera. Umesto kopiranja važnih dokumenata na usb ili rezanja na disk, postavljate ih na cloud, gde ne postoji šansa da budu zaboravljeni u kancelariji ili u prevozu.

Office online uputstvo

OFFICE ONLINE

preuzmite BESPLATNI vodič!

Popunite formu, i u roku od par minuta na email adresu Vam stiže vodič.

Ono što je takođe izvanredno kod cloud-a je to da skladišta bazirana na cloud-u vrše automatsko ažuriranje fajlova, kad god napravite neku izmenu.

Upotreba cloud-a ne predstavlja veliki problem, međutim teži deo je izbor pravog provajdera… U tabeli vam dajemo pregled karakteristika tri najpopularnija cloud servisa.

OneDrive for business

OneDrive radi bez greške sa Windows uređajima između ostalog iz razloga jer je kreiran za Windows OS na PC-ju, tablet uređajima i Windows telefonima. Lako je otvoriti i praviti izmene na dokumentima u Word-u ili drugim Microsoft aplikacijama koje su povezane sa OneDrive-om. S’ obzirom da je OneDrive povezan sa Office aplikacijama, predstavlja odličan izbor za korisnike koji često koriste Office.

OneDrive for Business obezbeđuje jednostavnu i sigurnu lokaciju gde ljudi mogu da skladište, sinhronizuju i dele svoje dokumente.

Ukoliko ste zainteresovani za procenu spremnosti prelaska vaše kompanije na Onedrive cloud, kontaktirajte nas.
Šta je ono što OneDrive čini drugačijim od ostalih cloud usluga?

One drive for businessOne Drive for business

 

 

 

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.

Leave a Reply 0 comments