Srećni praznici!

Srećne novogodišnje i božićne praznike kao i uspešnu 2018. godinu želi vam vaš Uridium tim.

2017. godina koja se polako bliži kraju nam je svima donela mnogo izazova. Želimo Vam svima da godina koja sledi bude uspešnija od 2017.
i da Vam donese zdravlja, sreće, ljubavi kao i novih poslovnih uspeha. Uridium će nastaviti da se trudi da Vam olakša svakodnevne poslovne prepreke u radu, kako biste mogli nesmetano da se fokusirate na postizanje novih poslovnih ciljeva.

About the Author

Uridium je kompanija u privatnom vlasništvu osnovana 1994. godine sa ciljem unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija. Uridium prodaje, uvodi i održava Pantheon kao vodeći ERP u regionu. Tokom prethodnih 10 godina, uspešno smo implementirali Pantheon u preko 100 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Pored ERP projekata, možemo se pohvaliti da smo uspešno uradili i preko 180 raznih IT projekata, od IP telefonije, IT infrastrukture do implementacije specifičnih poslovnih rešenja. Uridium trenutno zapošljava 12 profesionalaca, čije je radno iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja preko 100 čovek godina.